adult-american-black-and-white-935870

Onze aanpak (en waarin wij ons onderscheiden)

Wij gaan uit van de strategie van de onderneming en de rol van cyber daarin (toekomstgericht). Wij brengen het business management weer in control over de bedrijfsvoering inclusief ICT en security. Wij maken het bedrijf cyber resilient in plaats van het implementeren van losstaande security activiteiten. Wij gaan uit van de kracht van de onderneming in plaats van te focussen op de negatieve punten.

Wie zijn wij

C3Profs is een netwerkorganisatie. Wij hebben géén mensen op de bank zitten, maar komen met een op maat gesneden team van specialisten. Aansturing gebeurt altijd door één van onze programma managers, wij doen niet aan detachering.

bty

Peter Lapperre

Programma manager

& natuurliefhebber

Zeer ervaren in programma management en gefocused op oplevering duurzame resultaten. Focus op stakeholder management, “business - value chain – technology”, cybersecurity, organizational change management.

Peter Lapperre op LinkedIn

Haliaeetus leucocephalus

Harry van den Brink

Programma manager

& fotografeert graag

People manager, houdt van veranderingen, helicopter view, combineert business, mensen en cyber. Nieuwsgierig en onderzoekend van aard. Vraagt 'waarom'. Resultaatgedreven, maar geniet van de weg er naar toe.

Harry van den Brink op LinkedIn