Het is zo ver, u gaat voor certificering op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 / NEN 7510), BIO, Kwaliteit (ISO 9001) en/of Privacy (ISO 27701).

U werkt aan het verbeteren van uw producten en diensten en hierbij neemt u de eisen op het gebied van kwaliteit, privacy en informatiebeveiliging mee. U streeft naar continue verbetering van uw bedrijfsvoering. Daarbij speelt dat mee dat steeds meer klanten en toezichthouders eisen stellen aan hun (keten)leveranciers. Daarmee is certificering voor uw bedrijf een license-to-operate en onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten. In offertetrajecten is het hebben van de juiste certificaten een pré.

Dan heeft u de keus: op internet kopen van een set templates en een search/replace op de bedrijfsnaam of…. u neemt contact met ons op. Dan gaan wij samen zorgen dat het niveau van informatiebeveiliging, kwaliteit en privacy omhoog gaat, werkzaamheden efficient worden uitgevoerd en echt geïntegreerd worden in het bedrijf. Zo richt u zich ook op een gelijktijdige verhoogde medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en productkwaliteit. En dit terwijl het risiconiveau rondom informatieveiligheid en privacy wordt verlaagd. Op deze wijze wordt een beheerste bedrijfsvoering gerealiseerd, u bent ‘in control’.

Wij geloven niet in een losstaande IT beveiliging naast een privacy organisatie. Eén bedrijf, één doelstelling, één (geïntegreerd) managementsysteem! En mochten er nog andere compliance eisen zijn (denk bijvoorbeeld aan ISAE 3402), dan integreren wij die ook….

Uiteraard gebruiken wij ook tooling en checklists, maar onze kracht ligt in onze mensen. Wij hebben audit, consultancy en management ervaring. Wij spreken waar nodig de taal van de jurist en de technisch systeembeheerder, maar opereren op tactisch en strategisch niveau. Zo begeleiden wij risicoanalyses op boardroom niveau. Met games, met externe sprekers of kort en zakelijk: alles afhankelijk van de behoefte van de organisatie.

En die certificering? Wanneer alles op de juiste manier is ingeregeld is certificering niets meer dan een bevestiging!